Region

Svet

X Factor Adria: Lukijan Ivanović izveo duetsku pesmu! Emina presrećna - Ponosna sam na tebe!

Kao četvrti finalista šoua "X Factor Adria" predstavio se Lukijan Ivanović. Iako je prvi plan bio da peva zajedno sa Eminom Jahović, Lukijan je ipak nastupio sam i izveo pesmu "Još ti se nadam".

X Factor Adria: Lukijan Ivanović izveo duetsku pesmu! Emina presrećna - Ponosna sam na tebe!



S obzirom da je u pitanju duet Emine Jahović i Saše Kovačevića bilo je planirano da ovu pesmu Lukijan izvede zajedno sa svojom mentorkom, ali po pravilima šoua X Factor Adria, Lukijan je morao da se takmiči sam. Ovo ga nije sprečilo u tome da bude fenomenalan na bini, gde je svirajući klavir otpevao pesmu "Još ti se nadam", a onda je žiri počeo sa komentarima. Željko Joksimović pohvalio je njegov izbor i rekao da mu takav stil pevanja leži: "Iako su pesme uglavnom večeras kao pesme spasa, aranžmanski mi se to ne dopada, ali ti si bio odličan!".

"Lukijane, moram da se složim sa Željkom. Sem toga dopalo mi se tvoje intimno izvođenje pesme i bio si odličan!", rekla je Kristina, a i Kiki Lesendrić imao je samo pohvale, dok je on reči hvale imao i kada je aranžman u pitanju.

"Mislila sam da ovu pesmu samo Saša i ja možemo ovako da otpevamo, ali si me ubedio u suprotno. Bio si divan i ponosna sam na tebe", završila je Lukijanova mentorka Emina, kojoj je Lukijan jedini preostali takmičar.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>