Style

Ljubav

Seka Aleksić poput prave modne ikone! Najnoviji trend je stigao i na naše prostore (Foto)

Seku Aleksić s pravom možemo nazvati domaćom modnom ikonom, budući da u stopu prati svetske zvezde kada je reč o stajlingu i poslednjim krikovima mode. Najnoviji trendi detalj koji je pevačica predstavila obradovaće sve devojke, a pritom će pristajati svakoj dužini kose.

Seka Aleksić poput prave modne ikone! Najnoviji trend je stigao i na naše prostore (Foto)



Drastična promena imidža: Seka Aleksić fanove oduševila novom frizurom (Foto)
Poslednji modni trend koji se poput epidemije širi među najslavnijim svetskim imenima, stigao je i do naših prostora. Bilo da imate kratku, poludugu ili dugu kosu, kapa će vam odlično pristajati u svakoj situaciji.

Seka Aleksić je poznata kao osoba koja se ne drži jednog stila i prati sve modne trendove pa nas neretko iznenađuje svojim stajlinzima. Ipak, harizma i seksipil su kod nje uvek prisutni te nije retkost da je upravo ona uzor mnogim mladim damama. Dakle, ukoliko želite da znate šta je u trendu, dovoljno je da pogledate šta Seka nosi. Zato će fotografije koje je objavila na svom Instagram profilu obradovati sve pripadnice nežnijeg pola, jer u prvom planu je - kapa.



Seka Aleksić vs. Bijonse: Ona kaže slučajnost, a vi? (Foto)
Kape neobičnog i primamljivog kroja koje je Seka među prvima hrabro isprobala, pravi su hit u modnoj industriji i ove sezone neizostavan detalj, posebno kod modnih ikona širom sveta. U ovim dnevnim izdanjima pevačica se odlučila za pink i crno-belu varijantu iz kolekcije MG Couture, različitog materijala i oblika.



Uvereni smo da će devojke oduševiti ovaj "must have" detalj, prvenstveno zbog svoje višenamenske primene; idealan je za dnevnu i večernju odevnu kombinaciju, pristaje svakom obliku lica i svakoj boji kose. Osim što ćete privući pažnju prolaznika, donekle će vam pomoći i da održite frizuru.

Dakle, sve što je potrebno da izgledate kao prava modna ikona i samouvereno zakoračite, poput Seke Aleksić, jeste izvesna doza hrabrosti. Stoga drage dame, ne razmišljajte previše ukoliko želite da budete trendi: izaberite boju i postanite i vi deo "sekomanije"...ups, "kapomanije"!  :-)



Autor: B.B.
Foto: Instagram/Seka Aleksic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>