Region

Svet

Jelena Rozga proglašena najboljom pevačicom u regionu (Foto)

Šesnaesti "Oskar popularnosti" na kom su dodeljena brojna priznanja muzičarima iz celog regiona sinoć je održan u Banjaluci, a Jelena Rozga dobila je nagradu za najbolju pevačicu u regionu.

Jelena Rozga proglašena najboljom pevačicom u regionu (Foto)



Jelena Rozga ovog puta odvažno pokazala - grudnjak! (Foto)
Pop pevačica iz Splita nebrojeno je puta dokazala da itekako ume da zapali publiku na nastupu pa je tako učinila i na ovogodišnjem "Oskaru popularnosti", kada je oduševila banjalučku publiku poklonivši im par minuta "živog" nastupa. Lepa Jele se, poput pravog profesionalca, zahvalila publici na vernosti i ljubavi koju joj pružaju sve ove godine.

Jelena Rozga ni ovaj put nije uspela da umakne obožavaocima pa su je, poput svetske zvezde, opkolili da bi se fotografisali s njom. Atraktivna 36-godišnjakinja koja nas je nedavno oduševila svojim nastupom u X Factoru Adria, kao i uvek svima je izašla u susret, a ono što uskoro od nje možemo očekivati je novi singl zanimljivog naziva "Mentol". 

Samo za ovu priliku modni studio VAIN Jeleni je izradio unikatnu ručno rađenu srebrnu haljinu inspirisanu muzičkom i modnom ikonom Kajli Minog.



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>