Region

Svet

Slavica Ćukteraš: Zamaraju me pitanja o svadbi!

Pevačica Slavica Ćukteraš nedavno se vratila iz Italije gde je sa svojim izabranikom  Vladimirom  Avramovim provela mesec dana i otkrila da njih dvoje pripremaju svadbu, ali da još uvek nisu dogovorili datum.

Slavica Ćukteraš: Zamaraju me pitanja o svadbi!



Slavica Ćukteraš menja prezime: Uskoro postajem gospođa Avramov!
"Oni koji me znaju ceo život kažu da nikada nisam bila tako pozitivna kao u ovoj vezi. Imam energiju koja može da prevrne planinu, takoreći. Sad na svakom koraku pitaju kad će svadba i to mi je zamorno. Biće, ali neće uskoro", rekla je Slavica  koja je u Italiji sa vernikom provela poslednjih mesec dana i dodaje:

"Da postoji sprava koja meri koliko je neko srećan, u mom slučaju bi eksplodirala", kaže pevačica i dodaje da joj razdvojenost od Vlade jako teško pada, ali da uspešno uspeva da uskladi privatan i poslovni život:

"Tako se zalomilo, a kad sam odlučila da se bavim pevanjem, pristala sam i na određeni tempo života, koji podrazumeva stalna putovanja. Sad, eto, putujem iz zbog ljubavi", kaže Slavica koja će na proleće premijerno i predstaviti dugo najavljivani duet sa Tanjom Savić.

"Tanja iz Australije dolazi 10. marta, čekam je da zajedno idemo da čujemo pesmu koja je gotova i odmah ćemo prionuti na posao", kaže pevačica.

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Instagram/Slavica Cukteras

Viber

Izvor: Svet Plus


>