Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran šalje Silu u Istanbul nemoćan pred Džihanom, ali ona mu remeti planove (Foto)

Zbog nedostatka dokaza Džihan je pušten na slobodu i nedužan je u očima plemena. Boran strahuje zbog Sile pa je šalje samu u Istanbul. Ipak, ona će promeniti planove u zadnji čas. Kevser odvodi Narin iz Siline kuće, čime opet zaoštrava odnose dveju porodica.

Serija Sila večeras: Boran šalje Silu u Istanbul nemoćan pred Džihanom, ali ona mu remeti planove (Foto)



Serija Sila večeras: Trudna Esma se okreće alkoholu, Zinar napada Silu i Dželila! (Foto)
Džihan dolazi kod Esme nakon puštanja iz pritvora i ponovo je tera iz Mardina govoreći joj da ne sme roditi dete. Esma ovaj put pristaje i odlazi u suzama, a Džihan se vraća ženi i deci.

Boran i Sila su sigurni da se iza Džihanove slobode nešto krije. Iako su nemoćni i ne znaju šta im je činiti, Boran staje u zaštitu žene i sestre. Džihan se uverljivo obraća plemenskim starešinama pa age odluče da neće biti kažnjen, što je još jedan u nizu uspešnih koraka protiv Borana. Dok Džihan ispada pravi heroj, Boran ne za šta da radi. Svestan da stvari izmiču kontroli, govori Sili da je šalje u Istanbul.

Serija Sila večeras: Dilaver je ranjen! Džihana hapse zbog Azadove smrti! (Foto)
Firuz aga i Kevser odlaze kod Siline porodice da izraze saučešće i uvere se da je Narin tamo. I on i Kevser prvo pokleknu kada vide ćerku, a potom izbija novi skandal. Kevser pobesni i na silu odvodi Narin, pa Firuz doživi novi napad. Bedar saopšti Sili šta se dogodilo, zbog čega ona pre leta menja planove. Boran je šokiran kada dođe kući i zatekne je na krevetu...



Serija Sila večeras: Sila sazna da joj je brat Azad mrtav i pada u očaj... Džihan ostavlja Esmu (Foto)
Dok mu Sila objašnjava da nije dovoljno da zaštiti samo nju jer je i Narin u opasnosti, njena odluka ga jako ljuti. U isto vreme, Džihan besni na Esmu, pa je prisili da se vrati u Istanbul i pobaci...

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>