Region

Svet

Dajana Jakšić o braku sa Žikom: Živela sam kao u zlatnom kavezu!

Kada je stigla vest da se Dajana i Žika Jakšić razvode, mnogi se i nisu iznenadili, jer navodno u njihovom odnosu dosta stvari nije  bilo baš kako treba, i to ne samo ogromna razlika u godinama.

Dajana Jakšić o braku sa Žikom: Živela sam kao u zlatnom kavezu!



"Iako su pred svima forsirali priču da im je brak idealan, istina je da je Dajana tu bila u zlatnom kavezu. Svojevremeno joj je Žika, u neposrednoj blizini njihovog stana, otvorio megaluksuzan salon lepote. Naravno, to je uradio vrlo smišljeno jer je po ceo dan bila tu i njemu uvek na oku, a opet je imala zanimanje i nije joj bilo dosadno", navodi za Kurir izvor blizak ovom bračnom paru.

Na početku sve to nije delovalo toliko upadljivo. "Ipak, kad god bi je drugarice, kojih je imala svega nekoliko, pozvale na piće ili ručak, ona im je zakazivala sastanak u jednom etno-restoranu. Treba li spomenuti da se restoran nalazio na bukvalno sto metara od njihove kuće?! Kako je u njemu zastupljena nacionalna kuhinja, klijentela koja dolazi pretežno je starija, tako da Žika nije imao ni najmanji strah da bi njegovoj lepoj ženici mogao da se udvara neko mlađi i atraktivniji od njega", dodao je isti sagovornik.

Prijateljice Dajane Jakšić su isprva mislile da joj je zapravo mrsko da napušta Bežanijsku kosu, ali kako je to njeno ponašanje postalo učestalo, shvatile su da joj Žika zapravo ograničava kretanje.

"Od otvaranja butika Bojane Rajić, kao i njenog rođendana, Dajana sve češće skita po gradu bez svog 24 godine starijeg muža. Da su i dalje, kao što se prave, u skladnoj ljubavi, Žika to ne bi dozvolio", zaključio je izvor.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>