Svet

Region

Pica na dodeli Oskara: Anđelina preskočila večeru, Bred voli picu sa kobasicom

Iako je dodela Oskara jedna od najglamuroznijih večeri u Holivudu, to nije sprečilo Breda Pita i ostalu poznatu ekipu da navale na punomasnu picu, "s nogu".

Pica na dodeli Oskara: Anđelina preskočila večeru, Bred voli picu sa kobasicom



Elen Deženeris, domaćica najekskluzivnije i najprestižnije dodele nagrada je dočekala svoje selebriti zvanice sa svežim, masnim obrokom. Naime, tek ispečena pica je sačekala poznate face, koje su uglađeno sedele u dvorani.

Zar opet? Dženifer Lorens pala i na ovogodišnjoj dodeli Oskara! (Foto+Video)
Pomalo zategnut ambijent na ceremoniji dodele Oskara Elen je opustila tako što je među elitu uletela sa dostavljačima i tri ogromne pice. Iako su je svi šokirano posmatrali, niko nije mogao da odbije parče slasne pice koju je velikodušno podelila. Vrhunac scene je bio kada je domaćica zatražila novac za obrok od Sandre Bulok, i producenta Harvija Vinstona.

Ovo je selfi sa dodele Oskara koji je oborio sve rekorde na Tviteru! (Video)
Kao savršen džentlmen našao se Bred Pit, koji ne samo što je slasno smazao svoje parče pice sa kobasicom, koju je posebno zatražio, već je pomogao Elen da razdeli tri kutije brze hrane i podeli salvete. Za to vreme Anđelina Džoli je ipak odlučila da preskoči večeru.

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>