Svet

Region

Zar opet? Dženifer Lorens pala i na ovogodišnjoj dodeli Oskara! (Foto+Video)

Dženifer Lorens koja je prošle godine odnela Oskara za najbolju glumicu, zahvaljujući ulozi neurotične udovice u romantičnoj komediji "U dobru i u zlu" obeležila je ovaj događaj svojim padom na stepenicama, koji se ponovio i ove godine!

Zar opet? Dženifer Lorens pala i na ovogodišnjoj dodeli Oskara! (Foto+Video)



Dženifer Lorens ima traume od dodele Oskara: Konstantno se plašim padova na stepenicama
Kada je ime Dženifer Lorens prošle godine pročitano i kada je krenula ka svojoj nagradi, saplela se o dugu haljinu koju je nosila i pala na stepenicama, a ovaj događaj ostao je kao najzapamćeniji sa prošlogodišnje dodele Oskara u Los Anđelesu. Očekivano, ostala je trauma koju je lepa glumica ponela sa dodele Oskara, a sa kojom se borila punih godinu dana.



I kao da nije dovoljno što je i na svadbi svog brata razmišljala samo o padanju na stepenicama i molila se da ne prođe kao u Los Anđelesu, na ovogodišnjoj dodeli nosila je jednostavniju haljinu, ali joj ništa od toga nije pomoglo.

Hodajući po crvenom tepihu Dženifer Lorens ponovo se saplela i umalo pala, a dok je gubila tlo pod nogama uhvatila se za devojku ispred sebe i obezbeđenje ju je takođe zadržalo. Kako je izgledao ovogodišnji pad možete pogledati na snimku, a do sledeće godine ostaje nam da se pitamo da li će za Dženifer dedela Oskara 2015. godine biti "treća sreća" ili će i nju obeležiti novim padom.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>