Region

Svet

Rada Manojlović postaje voditeljka: Spremite se za Rada šou!

Na novoj "Grand" televiziji Rada Manojlović dobiće jednu od udarnih emisija koja će čak i nositi naziv "Rada šou", a pevačica će se ovog puta naći u ulozi voditeljke i opušteno će ćaskati sa kolegama.

Rada Manojlović postaje voditeljka: Spremite se za Rada šou!



Rada Manojlović pakuje kofere: Odlazi kod dečka u Ameriku!
Koncept je krajnje jednostavan i zabavan, a sve će se događati uz mnogo muzike. Rada Manojlović biće domaćica svojim kolegama, a ide se na to da se iza scene vidi kako teku estradni razgovori i o čemu pevači pričaju kada su kamere ugašene: "Snimanje je već počelo, a Rada se u prvoj emisiji odlično snašla. Ona je suzdržana kada gostuje u drugim emisijama jer se boji neprijatnih pitanja i toga da njene reči ne budu pogrešno protumačene. Međutim, kada ona drži konce u svojim rukama, opuštena je i zabavna", priča izvor koji je prisustvovao snimanju pomenute emisije.

Rada Manojlović: Momir i ja ne radimo ništa loše, samo se volimo!
Nema sumnje da će ovaj šou imati veoma visok rejting s obzirom na to da je Manojlovićeva jedna od top tri zvezde "Granda" i ima više hiljada fanova. Takođe, emisija na koju Saša Popović tipuje jeste i "Veče sa...", koju će svake nedelje voditi druga velika zvezda. Lepa Brena kao voditeljka u prvoj emisiji definitivno obećava da će piplmetri eksplodirati jer, ruku na srce, ona veoma retko daje intervjue, a kamoli intervjuiše.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Rada Manojlovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>