Region

Svet

X Factor Adria: Takmičari u utorak pevaju pesme svojih mentora

Muzičko takmičenje X Factor Adria polako ulazi u svoju završnicu, a učesnici ovog šoua u utorak uveče će se gledaocima i žiriju predstaviti izvođenjem pesama svojih mentora, koje su za njih, kako i sami kažu, veliki izazov.

X Factor Adria: Takmičari u utorak pevaju pesme svojih mentora



X Factor Adria: Kristina Kovač i Emina Jahović sve više zatežu odnose!
Takmičari sa nestrpljenjem iščekuju da čuju komentare žirija i saznaju odluku ko od njih ide u superfinale najgledanijeg muzičkog takmičenja, a među najuzbuđenijim učesnicima su svakako mladi Doktori koji jedva čekaju da otpevaju pesmu koju su pripremili za utorak uveče.

"Mnogo smo uzbuđeni, u utorak je odlučujuće veče ko ide u superfinale i ko će nastupiti u Kombank Areni! Vežbamo za nastup svakodnevno, pevaćemo jednu divnu ljubavnu pesmu koju svi mnogo volimo, ali u drugom, zahtevnijem aganžmanu!", kažu "Doktori" i nastavljaju.

X Factor Adria: Finale 23. marta u Kombank Areni!
"Mnogo smo zadovoljni našom mentorkom Kristinom, ona je  realna i zahtevna, kakva i treba biti. Naporno vežbamo, ali nam je zabavno i puni smo pozitivne energije: Kristinin komšiluk nas redovno čuje kako pevamo uz klavir, imamo jednu divnu obožavateljku, gospođu koja nas, preko svoje terase, stalno hvali! Obećali smo joj da ćemo zajedno proslaviti ako pobedimo", rekli su miljenici ženskog dela populacije kroz osmeh.

Sledeća emisija X Factora je na programu u utorak od  21h na TV Pink, kada ćemo konačno saznati imena pet superfinalista ovog popularnog muzičkog šou programa.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>