Svet

Region

Opra Vinfri i Snup Dog posle sedam godina medijskog rata zajedno na žurci! (Foto)

Sedam godina nakon što su Opra Vinfri i Snup Dog zaratili posle njene emisije posvećene reperima, ovaj nespojivi par našao se zajedno na proslavi, a sve to ovekovečeno je i fotografijom.

Opra Vinfri i Snup Dog posle sedam godina medijskog rata zajedno na žurci! (Foto)



Naime, još 2007. godine je Opra Vinfri u svojoj emisiji zajedno sa gostima komentarisala promovisanje seksizma u hip-hop pesmama, a na udaru se među prvima našao Snup Dog koji je bio poprilično negativno prokomentarisan. Ono što je najviše zabolelo jednog od najpoznatijih svetskih hip-hopera jeste što nije bio prisutan tokom rasprave pa nije mogao da se odbrani.

Tada je započeo pravi medijski rat, ali izgleda da su se na žurci Oskara njih dvoje pomirili, pa se na Snupovom instagramu pojavila zajednička fotografija. "Stvarno sam bio uvređen jer sam veoma elokventan i inteligentan, a ona nije imala priliku da me upozna", rekao je Snup nakon pomenute emisije.



Ipak, odnosi su očigledno izglađeni jer se Opra i Snup široko osmehuju na zajedničkoj fotografiji, a on je tokom slikanja pokazivao prstom na nju, kao da su pravi "ortaci".

Autor: M.P.
Foto: Instagram/Snoop Dog

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>