Region

Svet

Zvezde Granda: Peđa, Nikola, Milan, Igor i Mustafa idu u sledeći krug! (Foto)

Šesto veče drugog kruga takmičenja "Zvezde Granda" je završeno, a u treći krug plasirali su se: Peđa Vujić, Nikola Petraćković, Milan Stojčinović, Igor Gmitrović i Mustafa Omerika.

Zvezde Granda: Peđa, Nikola, Milan, Igor i Mustafa idu u sledeći krug! (Foto)



Zvezde Granda: Stefan, Asim, Armin, Marko G. i Marko M. idu u treći krug takmičenja! (Foto)
Od 13. oktobra od kada je počela osma sezona takmičenja Zvezde Granda mnogo kandidata uspelo je da se plasira u drugi krug takmičenja, a sada je izabrano još pet takmičara koji su stigli čak do trećeg kruga.



Za razliku od prethodnih emisija, ova nije bila preterano uzbudljiva što se tiče komentarisanja žirija s obzirom da su se do sada Saša Popović i Zorica Brunclik mahom prepucavali oko mišljenja što se tiče kandidata.

Na samom početku emisije voditelj Voja Nedeljković osvrnuo se na njen stajling i "bockavu" majicu, pa je to povezo sa njenim komentarima kojima "bocka" kandidate i žiri. Sem što se nisu mnogo svađali i razilazili u mišljenjima, večeras je veliki broj kandidata prošao u baraž sa svih pet slova upaljenih na pultu za kojim žiri sedi.



Zvezde Granda: Marija, Marina, Zvezdana, Emina i Nina prošle u treći krug takmičenja! (Foto)
U prethodnih nekoliko emisija od kada je počelo prolaženje u treći krug takmičenja, baraž je bio neizvestan do samog kraja, a u ovoj emisiji konkurencija je bila jaka i kandidati su vrlo lako prolazili. Sem što su prolazili sa pet glasova, i žiri "Grand" produkcije pustio je čak četiri kandidata u baraž, a onda je izabrano petoro učesnika koji idu u sledeći krug.

Zorica je uz jednog od kandidata čak i zaigrala, a dok je pevao stih iz pesme Željka Samardžića: "... da mi igra oko stola", Zorica je prokomentarisala: "Igram ti oko stola!", ne skrivajući oduševljenje.



Kada je završen baraž u kome se našlo čak 11 takmičara, petorica koji su prošli u treći krug takmičenja su: Peđa Vujić, Nikola Petraćković, Milan Stojčinović, Igor Gmitrović i Mustafa Omerika, dok će se ostali takmičari za nekoliko nedelja ponovo oprobati u baražu.

Autor: M.P.

Foto: ScreenShot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>