Region

Svet

Željko Šašić: Pripremam koncert u Kombank Areni, a Aci Lukasu želim sve najbolje!

Željko Šašić ove godine proslavlja dve decenije postojanja na muzičkoj sceni, pa je tim povodom rešio da u novembru napravi veliki solistički koncert u Kombank Areni. Posle nedavne izjave Ace Lukasa da je sam kriv što ga je žena napustila, pevač kaže da ga takve stvari ne pogađaju i da svom kolegi želi sve najbolje u životu.

Željko Šašić: Pripremam koncert u Kombank Areni, a Aci Lukasu želim sve najbolje!



Aca Lukas poručio Željku Šašiću: Tvoj problem je što si ostao bez žene!
"Rešio sam da krajem ove godine organizujem koncert povodom jubilarnih 20 godina na estradi. Nikad nisam imao koncert u Beogradu, a godinama je ta ideja postojala, i eto, sad sam nešto rešio da se to definitivno i desi. Naravno, uz pomoć svih ljudi koji su tu već u organizaciji", rekao je zadovoljno Željko i dodao da mu je učešće u muzičkom takmičenu "Tvoje lice zvuči poznato" dalo dodatni vetar u leđa.

"To je bila bitna stavka u mojoj odluci da krenem u organizaciju koncerta. I te kako mi je pomoglo! To je bio vetar u leđa svima nama koji smo bili učesnici tog programa. I eto, ja sam, i bez obzira na to snimio singl "Nasamo“,  imam u planu da izdam i CD, ali mislim da je sad još bolje da se ide s koncertom".

Baš kao i pobednica Ana Kokić, Šašić priznaje da je šou i njemu u mnogome pomogao da razbije mnoge predrasude: "Najveći utisak ostavila je moja imitacija Ace Lukasa. A posle toga su usledile mnoge različite uloge. Tako da ne moram mnogo ni da pričam o tome, narod je to prepoznao. To je nešto pozitivno u meni", rekao je Željko.

Posle izjave Ace Lukasa kako je sam kriv što ga je bivša supruga Sonja napustila, Željko ne uzvraća istom merom već dodaje da on i njegov kolega nemaju isti sistem vrednosti.

"Ne bih ulazio u to šta u njegovom sistemu vrednosti znači biti jadan, verovatno je potpuno različito nego u mom. Na kraju krajeva, videćemo sve te „jadnike“ na mom koncertu. Nisam ostao bez žene, niti sam ostavljen. Mi smo, nažalost, uzajamno ostavljeni. A to što sam se osetio pomalo razočaranim, u to valjda svaki normalan čovek koji misli glavom i ima nekog morala sme da se razočara. Sve sam to davno prevazišao. Kad je već reč o tom magičnom trouglu, jedino me interesuje Sofijino zdravo odrastanje. Oni nek su živi i zdravi, ali ja sam totalno drugačiji od njih", zaključio je Šašić.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook/ Zeljko Šašić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>