Region

Svet

Katarina Grujić snima novu pesmu: Verujem da će se novi singl veoma dopasti mojoj publici

Posle pesme "Jedno đubre obično" koja je za kratko vreme postala veliki hit, Katarina Grujić  je po napuštanju rijalitija Farma odmah počela da radi na novom singlu kako bi  svoje fanove obradovala još jednom numerom.

Katarina Grujić snima novu pesmu: Verujem da će se novi singl veoma dopasti mojoj publiciKatarina Grujić i Jelena Jovanović uživaju u lepom vremenu i trač partiji (Foto)
Muziku i tekst za novu pesmu Katarine Grujić uradili su Damir Handanović i Marina Tucaković, a svoju premijeru trebala bi da doživi krajem marta.

"Moj prvi singl je postigao zaista veliki uspeh, pa sam samim tim odlučila da dobru i proverenu ekipu ne treba menjati. Pesma koju su Damir i Marina uradili za mene me je oduševila na prvo slušanje i zaista jedva čekam da je publika čuje", rekla je Katarina i dodala:

"Imam veliku podršku publike i veoma sam im zahvalna na tome. Zaista mi je drago što postoje ljudi koji me podržavaju i verujem da će im se novi singl veoma dopasti", kaže Kaća, koja još uvek nije želela da otkrije ime nove pesme.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Katarina Privat Grujic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>