Region

Svet

Brat Novaka Đokovića letuje na Kipru kod Cece Ražnatović?

Najmlađi brat drugog tenisera sveta Novaka Đokovića Đorđe, trebalo bi uskoro da otputuje na Kipar, i to u goste Ceci Ražnatović. Pevačicina deca Anastasija i Veljko su veoma bliski sa Noletovim bratom pa su ga navodno pozvali da zajedno pozvali da letuju na ovom ostrvu.

Brat Novaka Đokovića letuje na Kipru kod Cece Ražnatović?



"Veljko i Anastasija se baš druže sa Đoletom. Redovno se dopisiju preko društvenih mreža i razgovaraju putem “skajpa”. Kada su svi u Beogradu, Veljko i njegova devojka Maša Terzić redovno se viđaju sa Đoletom i njegovom devojkom Adom. Dogovorili su se da zajedno, uz još nekoliko prijatelja, letuju na Kpru, gde Ceca ima kuću", rekao je izvor blizak porodici Ražnatović i dodao:

"Naravno, Anastasija i Veljko su se odmah ponudili da budu domaćini jer zaista imaju super odnos. Anastasija često zadirkuje Veljka i Đoleta da su pravi papučari zbog privrženosti Maši i Adi", naveo je ovaj neimenovani sagovornik.

Ceca Ražnatović potvrdila je da se njena deca druže sa Đorđe Đokovićem.

"Oni se poznaju još otkad su bili klinci i veoma se lepo slažu i druže. Ne znam za dogovor o letovanju, ali klinci, kao i svi klinci prave planove onako kako im odgovara. Videćemo još, ali zašto da ne", istakla je popularna pevačica.

Autor: J.B.
Izvor: Informer
Foto Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>