Svet

Region

Milijarder platio 500.000 dolara za izlazak sa Kim Kardašijan!

Austrijski milijarder Rihard Lunger platio je čak 500.000 dolara kako bi mu Kim Kardašijan bila pratnja tokom jedne proslave u Beču, ali kako je vreme odmicalo biznismen je bio sve nervozniji jer je starleta prema njegovim rečima bila jako dosadna.

Milijarder platio 500.000 dolara za izlazak sa Kim Kardašijan!



Kim Kardašijan: Ne želim da imam šestoro dece kao moja majka, ona je luda!
Lunger je bio jako ljut na Kim kada je trebalo da krenu na Operski bal u Beču, jer ga je starleta jako nervirala. prema njegovim rečima, najstarija sestra Kardašijan se nije pojavila na dogovorenom ručku, gde je inače trebalo da se snimi scena za njen rijaliti šou i navodno rekao novinarima da ga Kim nervira jer se ne drži dogovorenog rasporeda.

Kontroverzni biznismen je u nekoliko navrata pokušao da starletu uhvati oko struka, što je nju jako uznemirilo pa je rešila da napusti događaj iako je pre toga uzela ugovorenu sumu:  "Bolje što je otišla, bila mi je jako dosadna. Nije htela ni da pleše sa mnom iako sam joj “debelo” platio", rekao je Lunger.

Popularna starleta optužila je Riharda Lungera da je bio navalentan i agresivan, kao i da je u nekoliko navrata pokušavao da je ubedi da budu nasamo:

"On je bio agresivan, pipkao me je i govorio mi je ružne reči. Njegov cilj je bio da budem nesigurna. Hte je da me namami da budem nasamo sa njim, ali nije uspeo u svojoj nameri", rekla je Kim.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>