Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Sila sazna da joj je brat Azad mrtav i pada u očaj... Džihan ostavlja Esmu (Foto)

Nakon što je Džihan rekao ocu šta se dogodilo, Zinar je na strani sina i odobrava njegovo zločinačko delo okrivljujući Borana za nepažnju.

Serija Sila večeras: Sila sazna da joj je brat Azad mrtav i pada u očaj... Džihan ostavlja Esmu (Foto)



Serija Sila večeras: Džihan naručuje Azadovo ubistvo, desiće se velika tragedija (Foto)
Sila i porodica slute na nesreću iako ne znaju šta se dogodilo. Boran i Dželil su u policijskoj stanici i nakon identifikovanja Azadovog tela Dželil je još više shrvan. Boran je u mukama kako će Sili saopštiti da joj je brat mrtav i dok ne sazna šta se tačno dogodilo želi da svi misle da je bila nesreća. Dovodi Dželila kući i saopštava im da je Azad mrtav... Sila je očajna. Njenog brata više nema... Ipak, uverena je da iza njegove smrti stoji Džihan ili Firuz aga.

Serija Sila večeras: Sila ne gasi fabriku! Azad je prozreo Džihana, jedan od njih dvojice će izgubiti sve... (Foto)
Boran odlazi pravo Džihanovoj kući i traži objašnjenje. Saznaje da je Džihan u bolnici i da je Umu u životnoj opasnosti. Stric mu se suprotstavlja, pa dolazi do žustre svađe. Istraga je u toku. Boran govori ocu da će uvek biti na strani Sile i njene porodice i još jednom ne odobrava običaje.



Umu je potrebna transfuzija pa je prebacuju u drugu bolnicu. Džihan je u strahu i  svestan šta je uradio, govori joj da će odsad biti uz nju. Okreće leđa Esmi i tera je da ode iz Midjata.

Sila krivi sebe za nesreću, a Boran što nije mogao zaštiti Narin i njenog muža pa sve dublje istražuje. Azadovu sahranu su svi teško podneli, najteže Narin i Bedar koje više ne vide smisao života...

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>