Region

Svet

Sulejman Memo Haljevac: Tužiću Pink, angažovao sam advokate!

Sulejman Memo Haljevac, pobednik četvrte sezone rijalitija Farma još uvek nije u potpunosti dobio svoju novčanu nagradu za prvo mesto osvojeno u ovom takmičenju, a sada sprema i tužbu protiv televizije "Pink".

Sulejman Memo Haljevac: Tužiću Pink, angažovao sam advokate!



Memo Haljevac: Još nisam dobio ni cent od Farme! Dali su mi samo kartonski ček!
Kada je Sulejman Memo Haljevac proglašen pobednikom četvrte sezone Farme, u studiju je dobio ček na kome je pisalo 50.000 evra, ali mu ta cifra nije isplaćena u potpunosti, već je dobio samo jedan deo nagrade i sada sprema tužbu za televiziju "Pink", piše Pulsonline.rs

Sulejman Memo Haljevac: Deo nagrade mi je isplaćen, više se ne brinem
"Predao sam opomenu pred tužbu i uzeo sam advokate", izjavio je Memo za Pulsonline.rs, ali nije jedini koji se odlučio na tužbu zbog neisplaćenih honorara iz ovog rijalitija. S obzriom da su manje-više svi učesnici provodili vreme u Lisoviću za određeni honorar, ne samo da pobednik nije isplaćen, već i brojni učesnici koji se nisu čak našli ni u finalu još uvek nisu dobili svoj novac.

Milan Tarot u obraćanju televiziji Pink: Javno obrazložite zašto mi niste uplatili honorar! (Foto)
Među njima je i Milan Tarot koji je putem Tvitera često objavljivao tužbe i pisma upućena "ružičastoj televiziji" i javno insistirao na tome da obelodane zašto njegov honorar nije isplaćen. I pobednica Farme 5 Jelena Golubović takođe je otkrila kako još uvek nije dobila svoju nagradu za pobedu u ovom šouu.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Vlado Cabrera

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>