Region

Svet

Mateja Kežman pokazao velikodušnost: Kupio stan porodici sa šestoro dece

Naš popularni fudbaler Mateja Kežman je velikodušno pomogao prodici iz Novog Pazara, kupivši im stan. Porodica Tiosavljević ima šestoro dece i živi već godinama u veoma teškim uslovima.

Mateja Kežman pokazao velikodušnost: Kupio stan porodici sa šestoro dece



Mateja Kežman je ovim velikodušnim gestom odlučio da ulepša život ovoj porodici, čime im je u potpunosti promenio život.

Šaša i Kata Tiosavljević sa svoje šestoro dece već godinama žive kao podstanari, i ovo nesebično delo fudbalera im je promenilo budućnost na bolje zbog čega su izuzetno zahvalni. "Bogu hvala i Mateji Kežmanu! Obradovani smo i srećni da imamo svoj stan. Godinama smo živeli kao podstanari i u teškim uslovima. Sad su nam deca srećna, a moram i da se pohvalim - odlični su studenti i đaci. Bog da nagradi i podari Kežmanu sve najbolje, a moja porodica mu je večno zahvalna", naveo je otac porodice Saša Tiosavljević za Story magazin.

Ana, Sašina najmlađa ćerka je takođe veoma zahvalna za novi stan, dokazujući da lepa dela vraćaju veru veru u ljudsku dobrotu. "Stan je prelep! Sada imam svoju sobu i mogu na miru da učim, zahvaljujući Kežmanu. Drago mi je da ima dobrih ljudi i onih koji su spremni da pomognu drugima", kaže devojčica.

Autor: M.P.
Izvor: Story
Foto: Facebook/Mateja Kezman

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>