Region

Svet

Dušan Svilar snimio pesmu u saradnji sa Ribljom čorbom

Pevač Dušan Svilar uskoro će objaviti svoj novi singl koji je uradio u saradnji sa članovima benda "Riblja čorba", gitaristom Vidojem Božinovićem Džindžerom i klavijaturistom Nikolom Zorićem.

Dušan Svilar snimio pesmu u saradnji sa Ribljom čorbom



Dušan Svilar snimio potpuno drugačiju verziju pesme Spas (Video)
Nova pesma koju je za Dušana komponovao Aleksandar Sretenović uskoro bi trebala da ugleda svetlost dana, a mladi pevač otkriva da je jako zadovoljan saradnjom sa članovima benda "Riblja čorba" i da je konačno ostvario svoju želju iz detinjstva.

"Kada sam preslušao pesmu, u njoj sam odmah čuo gitare i pitao menadžera Ganeta Pecikozu da li postoji mogućnost da stupim u kontakt sa Džindžerom i Nikolom, rekao je Dušan i dodao: "Pesma je u pop maniru i posvećena je mom rodnom kraju Subotici. Planiram još jedan singl, komercijalniji u odnosu na ono što sam do sada radio"

Prvi pobednik Zvezda Granda krajem prošle godine održao je i prvi solistički koncert u Moskvi i istakao da nikada nije imao veću tremu, jer je ruskoj publici u Međunarodnom kulturnom centru pevao na srpskom jeziku.

"Ljudi su mi prilazili posle koncerta i govorili da su osetili emocije pesama, bez obzira na to što ne znaju naš jezik . To je za mene bila izuzetna čast. Ove godine bi ponovo trebalo da nastupim u Moskvi, a prvi put u Sankt Peterburgu. U Rusiji sam ostvario saradnju sa pevačicom Kalinom Varabljevom i biće mi zadovoljstvo da je predstavim srpskoj publici na koncertu Kemala Montena 8. marta u Domu sindikata, kada ćemo zajedno nastupiti", rekao je zadovoljno mladi pevač.

Autor: J.B.
Izvor: Novosti
Foto: Facebook/Dusan Svilar

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>