Style

Ljubav

Ceca Ražnatović kao tinejdžerka! Da li je ovo novi imidž folk dive? (Foto)

Svetlana Ceca Ražnatović dala je intervju za jedan slovenački portal u kojem se pojavila sa nešto drugačijim stajlingom, kakav do sada nismo imali priliku da vidimo. Novi imidž jedne od najvećih zvezda na prostorima ex Yu zadivio je publiku, a Ceca je izgledala nikad mlađe.

Ceca Ražnatović kao tinejdžerka! Da li je ovo novi imidž folk dive? (Foto)



Iako je nikada nismo videli u ovakvom izdanju, izgleda da je modni detalj na glavi popularne megazvezde pun pogodak! Ceca Ražnatović se pojavila u beloj bundici, puštene kose i sa belom kapom, čime je iznenadila, a još više obradovala svoje fanove, budući da je ovakvo njeno odevanje u javnosti zaista dosad bila prava retkost.

Pogledajte kako izgleda kuća Cece Ražnatović na Kipru (Foto)
Pevačica je raspoloženo dala intervju ususret zakazanim koncertima koji je čekaju 21. i 22. marta u Ljubljani, a snimak je postavljen na slovenačkom portalu 24ur.com.



Ceca Ražnatović: Novinari su krivi što nemam dečka!
Da li je Ceca imala neki određeni razlog da stavi kapu ili joj se jednostavno sviđa sve zastupljeniji novi mladalački trend pa je i sama odlučila da ga isproba, ne znamo, ali, znamo da je pobrala sve komplimente i da su reakcije na promenu samo pozitivne. Simpatična "trendi" kapa i pevačicin prepoznatljivi neodoljivi osmeh bili su ovog puta dobitna kombinacija.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube/24ur.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>