Region

Svet

Nemanja Stevanović se sutra ženi i slavi rođendan: Ne želim od venčanja da pravim cirkus!

Nemanja Stevanović uveliko privodi kraju pripreme za venčanje i rođendan, koje će proslaviti 1. marta u Vili "Jelena“, a kum će mu biti prijatelj iz detinjstva. Iako je običaj da se dan pred svadbu organizuje momačko veče, pevač otkriva da ne planira nikakav ludi provod.

Nemanja Stevanović se sutra ženi i slavi rođendan: Ne želim od venčanja da pravim cirkus!



Nemanja Stevanović završio u bolnici šest dana pred svadbu!
"Pripreme su pri kraju i ja sam spreman. Istina je da sam bio bolestan, ali nije bilo tako strašno kao što su mediji preneli, sada se odlično osećam. Venčanje je privatna stvar, ne želim da pravim cirkus od toga. Kuma sam odavno odabrao, to neće biti niko iz javnog života, već moj prijatelj iz detinjstva ", rekao je Nemanja i dodao da će veče pred svadbu provesti sa svojom budućom suprugom Jelenom.

Nemanja Stevanović: Čin venčanja neće promeniti moj i Jelenin odnos
"Ma kakvo momačko veče, nećemo se praviti Englezi. Odmaram se do venčanja sa Jelenom", rekao je budući mladoženja i otkrio da na svadbi neće zapevati, već to prepustiti svojim kolegama: "Goste će zabavljati Dinča, Biljana Sečivanović, Radmila Manojlović i Darko Filipović.  Iskreno, ne želim da pevam i na svojoj svadbi, bilo bi glupo da uzmem bakšiš i zapalim", rekao je kroz osmeh pevač.

Nemanja Stevanović i njegova verenica Jelena u vezi su tri godine, a svoju vezu od očiju javnosti uspeli su da kriju skoro godinu dana. Poznati par sutra će izgovoriti sudbonosno "da", a sredinom leta će postati i roditelji.

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Facebook/Nemanja Stevanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>