Svet

Region

Anđelina Džoli oduševila studente na probi za dodelu Oskara (Foto)

Anđelinu Džoli svet karakteriše kao odličnu glumicu, izvanrednu rediteljku, superzvezdu i pre svega velikog humanitarca. Sa svojim suprugom čini najglamurozniji par Holivuda, ali... Juče je Anđelina na probama za predstojeću dodelu Oskara, bila samo - Endži.

Anđelina Džoli oduševila studente na probi za dodelu Oskara (Foto)



Anđelina Džoli jedina žena u top 10 najplaćenijih glumaca (Foto)
Lepa 38-godišnjakinja juče je na probi za predstojeću svečanu dodelu Oskara uvežbavala tekst koji će u 2. marta u Dolbi teatru čitati pred milionskim auditorijumom. Nakon toga družila se sa producentima i studentima koji su tokom probe izigravali dobitnike. Predstavila im se kratko i jasno: "Ja sam Endži", prenosi AP.

Raspoloženim studentima Anđelina Džoli je poručila: "Učinićete da ta noć bude zabavna", a oni su je obasipali komplimentima i govorili da je bila zadivljujuća na sceni.



Anđelina Džoli i Bred Pit prošetali crvenim tepihom identično obučeni (Foto)
"Nisam pala", našalila se Endži, kako je zovu bliski ljudi, te otkrila da su srebrne cipele koje je tog dana imala na nozi upravo one koje će nositi na svečanosti. "Kada nekoliko puta uradite ovo, naučite da nosite obuću koju ćete nositi i tog dana", objasnila je studentima, naravno, u šaljivom duhu, a nije izostavila ni šalu na svoj račun pa je podelila sa njima da su joj sitna slova na teleprompteru i da je nekada nosila naočare. Jedan od studenata imao je tu sreću da ga slavna glumica zagrli prilikom "uručenja nagrade", nakon čega je ovaj oduševljeno rekao da je prokleti srećnik!

Tradicionalna ceremonija dodele Oskara biće održana u nedelju, 2. marta u Dolbi teatru u Los Anđelesu.

Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus


>