Svet

Region

Sara Džesika Parker: Društvene mreže su zabavne, ali mi nisu draže od seksa!

Popularna glumica Sara Džesika Parker nedavno je tek otvorila profile na društvenim mrežama kako bi ispromovisala svoje modne kreacije i parfeme, a sada je postala i pravi zavisnik.

Sara Džesika Parker: Društvene mreže su zabavne, ali mi nisu draže od seksa!Sara Džesika Parker naslednica Ane Vintur kao nova urednica Voga?
Iako ih je godinama izbegavala Sara Džesika Parker nedavno se aktivirala  na društvenim mrežama, kako bi što bolje mogla da ispromoviše svoje modne kolekcije i parfeme: "Dugo sam se tome opirala, ali su me saradnici pred kraj prošle godine ubedili da ću se na taj način najbolje približiti mojoj publici i kupcima ", rekla je glumica.

Sara ovih dana otvara butike u kojoj će se prodavati njena robna marka "Nordstrom". Uverena je da će se, zahvaljujući njenoj aktivnosti na internetu, okupiti velik broj obožavatelja koji žele da kupe njene kreacije.

"Zbog sati koje sam provodila za računarom prijateljice me zadirkuju da sam postala veliki zavisnik od društvenih mreža. Priznajem, društvene mreže su zabavne, ali meni nikada neće biti draže od seksa", rekla je glumica u svom stilu.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>