Region

Svet

Maja Nikolić prebolela Alena: Utehu pronašla u zgodnom manekenu

Posle veoma turbulentog perioda koji je prošla sa bivšim verenikom Alenom, Maja Nikolić pokušava da pronađe svoj mir, a utehu posle brojnih skandala pronašla je u zagrljaju mladog manekena.

Maja Nikolić prebolela Alena: Utehu pronašla u zgodnom manekenu Maju Nikolić bivši verenik optužio za prostituciju: Sa političarima je ugovarala seks za novac, imam snimke!
"Ne osećam se mirnije, to je sve vezano za emotivni deo moje ličnosti, za emocionalnu inteligenciju, da ja duhovno i emotivno sazrevam, tako da to je jedno bolno iskustvo kada lomiš onu staru osobu i onu staru ličnost u sebi, da bi naravno preko teških lekcija naučio da se promeniš i da postaneš jači",  rekla je Nikolićeva i dodala da uvek sa sobom vodi obezbeđenje koje je čuva.

Tokom nastupa u jednom beogradskom klubu, Maja se nije odvajala od manekena Miloša Radičevića. On joj je pokazao svoje tetovaže kojima je pevačica bila oduševljena. Iako je bila neraspoložena, Maji Nikolić je prisustvo mladog manekena itekako prijalo , jer tokom nastupa nije skidala osmeh sa lica, a sve pesme su bile posvećene upravo Milošu.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot/prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus


>