Region

Svet

Odavno posvađane: Prekinuto snimanje, Jelena Golubović napustila šou!

Nakon samo deset dana otkako je počeo da se emituje novi rijaliti na TV Pink "Odavno posvađane", rediteljka Jelena Golubović odlučila je da napusti snimanje zbog sve češćih sukoba koje je imala sa svojom rivalkom Vesnom Vukelić Vendi i čelnim ljudima produkcije.

 Odavno posvađane: Prekinuto snimanje, Jelena Golubović napustila šou!



Odavno posvađane: Vendi - Jelena Golubović je invalid! Jelena - Vendi je ljubomorna na mene!
"Imala sam probleme na snimanju i zbog toga sam odustala. Ekipa me ne poštuje, tačnije, često sam dolazila u sukob sa montažerima koji su preko noći postali reditelji, a ne znaju svoj posao. I svakojake reporterke koje dolaze preko raznih kreveta" , rekla je Jelena i objasnila da je glavni razlog njenog napuštanja rijalitija sukob koji ima sa Vendi.

Odavno posvađane: Jelena Golubović i Vendi se umalo potukle pred decom (Video)
"Generalno, Vendi i ja smo ostvarile dobru tehničku saradnju. Meni je ona potpuni fenomen. Žena koja sve ove godine egzistira na estradi, a nema nijedan hit! Pa, ko je Vendi? Van snimanja se ne družimo, nismo prijateljice, potpuno smo različitog mentalnog sklopa. Ona u emisiji često lupi glupost, pa se i sama smeje šta je rekla. Ne želim više da spavam u istom krevetu sa ženom koju ne volim. Nisu hteli da nam daju odvojene krevete, a ja ne čekam bebu sa njom", kaže kroz osmeh Jelena i dodaje da je na neki način uspela pozitivno da utiče na svoju rivalku i da su u nekim momentima imale dobar odnos.

 
Odavno posvađane: Jelena Golubović i Vendi u novom rijalitiju na TV Pink! (Video)
"Primetila sam da Vesna sa mnom razgovara potpuno normalno. Ranije uzme Vujakliju, nabuba termine i onda pokušava da nadmudri neprijatelje. Sa mnom se potpuno drugačije ponaša. Vidim da pozitivno utičem na nju. Postaje bolja osoba, ne lupeta kao ranije. Ipak, postavila sam produkciji uslove - ili ja, ili nadmeni montažeri koji su evoluirali u reditelje i sada se ponašaju katastrofalno. Ne daju mi normalno da radim. Atmosfera je nepodnošljiva, zato se non stop svađamo", zaključila je Jelena Golubović.

Autor: J.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Facebook/Jelena Golubovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>