Region

Svet

Dijana Janković završila krvava u bolnici!

Pevačica Dijana Janković, sestra teniserke Jelene Janković, završila je u bolnici nakon vrlo čudne i neuobičajene nesreće koja joj se dogodila. Naime, Dijani je puklo staklo u tuš kabini dok se tuširala.

Dijana Janković završila krvava u bolnici!



Dijana Janković: Svoju skupocenu garderobu ću poklanjati preko Fejsbuka!
Pevačica kaže kako je mislila da je sve u redu dok se tuširala, ali u trenutku kada je ugasila vodu, njena tuš kabina je, kako sama kaže, "eksplodirala"! "Bila sam u šoku, i toliko sam vrisnula da sam izgubila glas. Muž mi nije bio kući, a žena koja mi pomaže oko svakodnevnih poslova nije mogla da uđe da mi pomogne jer je bilo zaključano", kazala je Dijana.

Ona je na kraju ipak uspela da izađe iz kupatila i ode u bolnicu, gde su joj doktori izvadili komadiće stakla. Dosije X ili je Dijana "pazarila" nekvalitetnu kabinu, ostaje na njoj da razmišlja o tome, a kako je sama rekla već ima fobiju od kupatila:

Dijana Janković kao žena mačka (Foto)
"Po nogama, rukama, sve je bilo krvavo, nisam znala gde me više boli. Odmah smo javili mom Danijelu, koji je za tren oka stigao i odvezao me do hitne pomoći. Vadili su mi satima sitne komadiće stakla, bilo je strašno. uh kada se setim, sada imam fobiju od kupatila, hvala Bogu nije mi ušlo u oči, Bog me čuva. Istog dana staklo je zamenjeno, niko nema objašnjenje za to, možda nagla promena temperature kažu prodavci, ali ja i dalje ne znam zašto se to desilo", završava Dijana.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Facebook/Dijana Rokvić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>