Region

Svet

Region

Premijera predstave BG Blues sa Zoranom Pavić i Banetom Vidakovićem: Smeh i suze propratile sjajan mjuzikl (Foto)

Zorana Pavić i Bane Vidaković priredili su Beograđanima pravu relaksirajuću poslasticu 24. februara u Pozorištu na Terazijama. Dugo najavljivana predstava BG Blues, po tekstu Mirjane Bobić Mojsilović, konačno je doživela svoju premijeru.

Premijera predstave BG Blues sa Zoranom Pavić i Banetom Vidakovićem: Smeh i suze propratile sjajan mjuzikl (Foto)



Predstava Bg Blues koju je sjajno realizovala vedra kabaretska trupa u sastavu Zorana Pavić, Old Hat Orchestra i Bane Vidaković, rađena je po motivima priče Mirjane Bobić Mojsilović, a odigrana je u ponedeljak, 24. februara, u beogradskom Pozorištu na Terazijama.

Zorana Pavić i Old Hat Orchestra ponosno najavljuju premijeru predstave Bg blues! (Foto)
Mjuzikl sa puno sete i humora uspeo je da zadivi sve prisutne pa je veče obilovalo smehom, igrom, plačem... U mnoštvu poznatih lica širokog generacijskog raspona primetili smo: Dragana Bjelogrlića Bjelu, Margit Savović, modnog kreatora Zvonka Markovića, Viktoriju, Mariju Mihajlović... Naravno, predstavu nije propustila ni Zoranina bliska prijateljica Jovana Pajić, kao ni Dragana Katić, Suzana Mančić, Mladen Baron, Jellena i mnogi drugi.

Zorana Pavić nežna i opasna: Rukometaši na njenim grudima! (Foto)
Inače, zanimljiv je podatak da je Zorana snimila pesmu "Leti sa mnom" u čast sto godina našeg vazduhoplovstva, pa su predstavu svojim prisustvom uveličali i general Predrag Bandić, komandant 204. vazduhoplovne brigade (poznatiji kao "spasilac u smetovima") i general-major Dragan Katanić, penzionisani komandant vazduhoplovstva i protivvazdušne odbrane Srbije.



Zorana Pavić je sa svojim sjajnim bendom Old Hat Orchestra, sa kojim ima uspešnu poslovnu i prijateljsku komunikaciju već skoro pet godina, još jednom nesebično pokazala svoj višestruki talenat, a mi se nadamo se da je ovo samo jedan u nizu njihovih zajedničkih budućih projekata.

Autor: B.B.
Foto: Marija Nišić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>