Svet

Region

Glumački par Ema Stoun i Endru Garfild u projektu Sat za našu planetu (Foto+Video)

Mladi glumački par i glavni protagonisti jednog od najočekivanijeg filma ove godine "Čudesni Spider-Man 2", Endru Garfild i Ema Stoun, priključili su se organizaciji Svetskog fonda za prirodu.

Glumački par Ema Stoun i Endru Garfild u projektu Sat za našu planetu (Foto+Video)Spider-Man i Sat za našu planetu ujedinili snage (Video)
Glumački par podržaće dva odvojena projekta u okviru "Earth Hour Blue", nove akcije masovnog dobrovoljnog prikupljanja sredstava, koji podrazumeva nove platforme. Endru Garfild, koji tumači ulogu Pitera Parkera/Spider-Mana podržava Earth Hour Blue projekat, pod nazivom "Plamen zvani Nada", dok se Ema Stoun pridružila projektu "Zaštitnici štenaca".Čudesni Spider-Man 2 u naše bioskope stiže 24. aprila (Foto+Video)
"Sat za našu planetu predstavlja prvu svetsku platformu masovnog dobrovoljnog prikupljanja sredstava, tako da i vi možete postati superheroj, baš kao Spider-Man", izjavio je Garfild. "Sat za našu planetu daje vam snagu da inspirišete ljude, pa makar to bio i samo jedan čovek, ali ova manifestacija je svakako više od toga. Ima dobrih projekata za ljude i za planetu, koji se sprovode širom zemlje", rekla je Ema Stoun.Film “Čudesni Spider-Man 2” u naše bioskope dolazi 24. aprila. Trejler filma možete pogledati na sledećem video snimku.Autor: M.P.
Foto: Tuck

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>