Region

Svet

Jovana Nikolić propustila prvo ročište zbog finansijskih problema?!

Manekenka Jovana Nikolić, još uvek zvanično Alibabić, nije se pojavila na prvom ročištu koje je bilo zakazano u Podgorici, a koje se ticalo brakorazvodne parnice. Iako jedva čeka da se razvede od Danijela Alibabića, ona nije došla.

Jovana Nikolić propustila prvo ročište zbog finansijskih problema?!



Jovana Nikolić se nije pojavila na sudu, Danijel Alibabić izašao nasmejan!
Prvo ročište u Osnovnom sudu u Podgorici održano je juče, ali manekenka Jovana Nikolić nije bila prisutna, dok se Danijel Alibabić pojavio nekoliko minuta pre početka u društvu svog advokata i sa osmehom pozirao pred novinarima. Iako je Jovana izjavila kako je već u Podgorici i jedva čeka da se suđenje održi, izvor blizak Nišlijki kaže da ona nije imala novca za kartu do Crne Gore.

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić danas na sudu: Samo da se ne vidimo nikad više
"Jovana jedva čeka da stavi tačku na brak sa Danijelom, ali nije imala finansijsku mogućnost da se pojavi na ročištu. Do juče se nadala da će uspeti da otputuje, ali nije uspela da pozajmi novac za put, ali ni za advokata. Jovana još ne radi nigde, njeni roditelji ne mogu da joj pomognu, dali su joj koliko su imali, ali to nije bilo dovoljno ni za kartu do Podgorice, tako da se ona ovog puta nije pojavila i moraće da sačeka sledeće ročište", kaže izvor blizak manekenki.

Autor: M.P.
Izvor: Alo.rs
Foto: ScreenShot TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>