Region

Svet

Željko Šašić: Ja sam raspoložen za razgovor sa Acom Lukasom i Sonjom!

Željko Šašić ponovo je skrenuo pažnju na sebe učešćem u muzičkom takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato" u kome je pokazao da pored odličnog glasa poseduje i neverovatan talenat za glumu.

Željko Šašić: Ja sam raspoložen za razgovor sa Acom Lukasom i Sonjom!



Željko Šašić konačno snima novi album: Vratio sam se!
Gostujući u emisiji "Ami G show" pevač je popularnom voditelju otkrio kako se osećao posle razvoda, kao i da je raspoložen da popriča sa svojim kolegom Acom Lukasom koji je u srećnom braku sa Željkovom bivšom suprugom Sonjom.

"Kad je trebalo da se provodim, ja sam se oženio. Ustvari prvo sam se priženio, a posle sam se i oženio. Ja sam pobegao iz cele gužve", rekao je Željko i dodao da mu je razvod jako teško pao i da taj period pokušava da zaboravi:

"Trudim se da period oko razvoda zaboravim, jer je bio ružan. Kad se tako nešto desi, svi žele da zaborave što pre. Mi smo se razveli sporazumno. Ipak, meni je to bilo zabranjeno jer je bio neki kodeks u pitanju", kaže pevač.

Na Ognjenovo pitanje u kakvim je odnosima sa Acom Lukasom, Željko kaže da je među njima sve uredu i smatra da imaju mnogo toga o čemu bi razgovarali: "Ja sam raspoložen kad oni hoće da pričamo, ja hoću. Ako imamo da pričamo, a mislim da imamo", rekao je pevač i samim tim pozvao  Sonju i Acu da porazgovaraju.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>