Region

Svet

Lepi Bora nije dočekao da vidi prvo unuče: Umirao dok mu se ćerka porađala

Dušan Trifunčević poznatiji kao Lepi Bora iz "Slatkog greha", preminuo je u ponedeljak uveče u bolnici, u Novom Sadu posle duge i teške bolesti u 64.godini. Njegova mlađa ćerka Jovana otkriva da je bila uz oca dok je umirao, kao i da Bora nije dočekao unuka, pošto se njena starija sestra porađala nekoliko sati posle očeve smrti.

Lepi Bora nije dočekao da vidi prvo unuče: Umirao dok mu se ćerka porađala



 Umro Lepi Bora iz Slatkog greha! Lepa Brena: Veliki gubitak za sve nas
"Došla sam kući sa fakulteta i videla da tati nije dobro. Odmah sam pozvala Hitnu pomoć, a kada su došli, rekli su mi da je kritično i da mu zenice ne reaguju na svetlo. Samo je zaspao. Dugo je bio bolestan, imao je dva infarkta, ugrađen mu je bajpas, bio je dijabetičar, a imao je i gangrenu. Poslednjih meseci je sve teže ustajao iz kreveta i počeo je da zaboravlja stvari", rekla je Borina ćerka Jovana.

Pored Jovane, koju je Bora dobio u braku sa drugom ženom Slađanom, Lepi Bora ima i stariju ćerku Milicu iz braka sa Vesnom. Nekoliko sati nakon očeve smrti Milici je krenuo porođaj.

"Nisamo joj rekli da je tata umro. Ona je i dalje u bolnici. Razgovarala sam s njenim mužem i odlučili smo da joj prećutimo dok se ne oporavi od porođaja. Žao mi je što tata nije dočekao prvo unuče", kaže Jovana kroz suze.

Autor: J.B.
Izvor: Informer
Foto: Screen shot YouTUbe

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>