Region

Svet

Zdravko Čolić: Nikada ne bih žrtvovao brak zbog flerta!

Legenda domaće muzičke scene Zdravko Čolić uveliko se priprema za turneju koja će krenuti početkom maja, ali i pored brojnih obaveza pevač nikako ne zapostavlja svoju porodicu i otkriva čime ga je njegova supruga Sandra osvojila, kao i da nikada ne bi rasturio brak zbog flerta.

Zdravko Čolić: Nikada ne bih žrtvovao brak zbog flerta!



Zdravko Čolić započinje veliku turneju: Prvi koncert u Makedoniji
"Nas dvoje se dugo poznajemo i imamo izgrađen odnos koji ništa ne može da pokvari pa čak ni posao kojim se bavim. Inače, veoma sam tolerantan i smatram da brak nikad ne bi trebalo žrtvovati zbog flerta. A on je sveprisutan u životu pevača, makar mnogi to neće priznati", kaže Zdravko i dodaje da je ključ roditeljstva zajednički stav koji ima sa suprugom po pitanju vaspitanja njihovih ćerki, ali takođe i priznaje da je svoje mezimice jako razmazio.
.
Na pitanje da li će kao Goran Bregović da prodaje CD uz toalet papir, pevač je izjavio da je to već radio prodavajući ga uz deterdžent za veš i kartice za telefon i da se pokazalo kao veoma isplativo.

"Ploča ti izađe uz karticu za mobilni. Neki ljudi kupuju zbog jednog, drugi zbog drugog. Tiraž raste i ništa ispod pola miliona prodatih primeraka u tom slučaju nije prihvatljivo. Posle su mnogi muzičari radili na taj način", rekao je Čola.

Autor: J.B.
Izvor: 24sata.hr.
Foto: Facebook/Zdravko FanTeam Colic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>