Region

Svet

Maja Žeželj: Dobila sam priliku da radim u uslovima koje sam dugo čekala! Nisam dobila 50.000 dinara po emisiji!

Zaštitno lice Javnog servisa i voditeljka Dnevnika RTS-a Maja Žeželj, nakon više od osam godina napustila je ovu medijsku kuću . Iako je ova odluka iznenadila mnoge, popularna voditeljka kaže da je konačno dobila priliku da radi u uslovima u kakvima je oduvek želela.

Maja Žeželj: Dobila sam priliku da radim u uslovima koje sam dugo čekala! Nisam dobila 50.000 dinara po emisiji!


 
Maja Žeželj nakon osam godina napustila RTS! Od proleća na televiziji N1
"Jedan od najvažnijih razloga je taj što verujem da će ova televizija postaviti nove standarde u informativnom programu. Ovaj projekat se ozbiljno sprema već nekoliko godina i usuđujem se da kažem da će N1 biti neočekivano dobra vest za gledaoce ne samo u Srbiji, već u celom regionu", rekla je Maja i objasnila da nije dobila 50.000 po emisiji kako bi napustila RTS.

"Možda sam precenila smisao za humor određenog broja ljudi. Nisam očekivala da zaista postoje ljudi koji veruju da je moguće dobiti 50.000 dinara za vođenje jedne emisije, pa makar to bio i Dnevnik. Ipak, da radoznale ne ostavim bez odgovora: ne, nisam dobila 50.000 po emisiji, ali sam dobila priliku da radim u uslovima koje sam dugo čekala", rekla je voditeljka.
 
Maja Žeželj je u raznim informativnim programima radila od 1991, a na RTS je provela više od osam godina. Kaže, da odluka nije bila laka.
 
"Medijska scena u Srbiji nije tako velika, i mene na N1 čeka puno poznatih kolega, i u desku, ali i u produkciji. Ipak, teško mi pada to što neću tako često viđati ljude s kojima sam radila više od osam godina. Međutim, i ranije sam menjala TV kuće za koje sam radila, a sa ljudima ostajala u kontaktu. Sigurno će tako biti i sada".
 
Ona će na kanalu koji će 24 sata emitovati informativne sadržaje raditi, kao i do sada, kao prezenter vesti, u programu za Srbiju.

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>