Region

Svet

X Factor Adria: Aleksandra Brković je ispala po pravilima licence (Foto)

Ispadanje Aleksandre Brković sinoć iz muzičkog takmičenja X Factor bez pesme spasa izazvalo je  pravu pometnju kako među članovima žirija i takmičarima, tako i na društvenim mrežama na kojima se konstatno piše o tome kako je mladoj pevačici načinjena nepravda.

X Factor Adria: Aleksandra Brković je ispala po pravilima licence (Foto)X Factor Adria: Ispala Aleksandra Brković, bez prava na borbu u duelu!
Iako je njena eliminacija bez prava na dvoboj šokirala njenog mentora Kikija Lesendrića i našeg kantautora Željka Joksimovića, koji je svoje nezadovoljstvo izrazio i putem društvene mreže Tviter, iz produkcije X Factora stiže odgovor da je Aleksandra Brković takmičenje napustila prema pravilima licence ovog šou-a.


X Factor Adria: Željko Joksimović apeluje na produkciju - Mnogi se žale na nemogućnost glasanja!
Pošto je licencom odobreno da produkcija može da menja pravila, ovakve, ali i još dramatičnije situacije dešavale su se i u Američkom i Britanskom X Factoru. Iako su svi ogorčeni zbog Aleksandrinog ispadanja, najviše propusta napravljeno je od stane njenih glasača koji nisu bili dovoljno aktivni tokom sinoćnjeg glasanja.

Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>