Region

Svet

Lepa Brena napravila pometnju u Hrvatskoj: Novinari trčali za njom kako bi uzeli autogram!

Uoči svog koncerta koji će održati 8. marta na stadionu Krnjak u blizini Karlovaca U Hrvatskoj, Lepa Brena je gostovala u emisiji "Damin gambit" na HTV-u i izazvala potpunu pometnju među zaposlenima. Jurili su je po hodnicima u želji da se slikaju i upoznaju sa najvećom zvezdom Balkana.

Lepa Brena napravila pometnju u Hrvatskoj: Novinari trčali za njom kako bi uzeli autogram!



Lepa Brena: U životu mi trenutno nedostaje pegla!
"Mnogi zaposleni u HRT-u izlazili su iz svojih soba, studija, kancelarija i želeli su da vide Brenu uživo. Fotografisali su se s njom mobilnim telefonima, tražili joj autograme, trčali su čak za njom po hodnicima kako bi je lično upoznali", rekla je novinarka Elizabeta Gojan i dodala:

Lepa Brena spektakularnim koncertom oduševila Novosađane (Foto)
"Sam trenutak njenog ulaska u zgradu televizije izazvao je neviđenu pometnju. Vest da nam je došla Lepa Brena proširila se u sekundi. Mnogi zaposleni u HRT-u izlazili su iz svojih soba, studija, kancelarija i želeli su da vide Brenu uživo. Fotografisali su se s njom mobilnim telefonima, tražili joj autograme, trčali su čak za njom po hodnicima kako bi je lično upoznali. Gledajući sve što se događa, nisam mogla da verujem kolika je njena popularnost u Hrvatskoj, a i ja sam se prvi put susrela s tako iskrenom euforijom svojih kolega. Nakon što smo nas dve odradile intervju, shvatila sam da je izbor Brene za gošću u "Daminom gambitu" bio pun pogodak", rekla je urednica i voditeljka ove emisije Elizabeta Gojan, koja je istakla da će emisija sa Lepom Brenom biti fantastična.

Poznata pevačica imala takođe reči hvale za ekipu HRT-a ali i za njenu domaćicu Elizabetu Gojan.

Lepa Brena od Granda dobila tortu: Boba joj uz poljupce poželeo sreću (Foto)
"Zahvaljujem se gospođi Gojan i svim tim divnim ljudima koji su me ugostili na HTV-u iskreno i prijateljski. Zato sam u razgovoru bila potpuno opuštena i otvorena jer sam se nalazila u zaista ugodnoj atmosferi, a duet koji smo snimili već mi je sad, i pre objave, jedan od najdražih u životu. Snimak emisije ću sa zadovoljstvom pogledati u svom domu okružena porodicom, a već početkom iduće nedelje dolazim ponovo u Hrvatsku kako bih ovdašnjoj publici pružila maksimum zabave i pozitivne energije na koncertu u Krnjaku kraj Karlovca, da se svi lepo opet družimo", rekla je Brena i najavila spektakl za Dan žena.

Autor: J.B.
Izvor: vecernji.hr
Foto: Twitter/Lepa Brena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>