Region

Svet

X Factor Adria: Željko Joksimović apeluje na produkciju - Mnogi se žale na nemogućnost glasanja!

Jedan od četiri člana žirija aktuelnog "X Factora Adria", Željko Joksimović, pozvao je produkciju popularnog muzičkog šou programa da izda saopštenje usled problema sa glasanjem tokom sedmog lajva.

X Factor Adria: Željko Joksimović apeluje na produkciju - Mnogi se žale na nemogućnost glasanja!Željko Joksimović, koji u ulozi oštrog žirija svojom iskrenošću pobire sve više pohvala 
X Factor Adria: Aleksandra Brković - Nisu me pustili u duel jer bih sve oduvala! (Foto)
i simpatija, oglasio se na Tviteru, očito još pod utiskom zbog ispadanja Aleksandre Brković koja je ostala bez prava na borbu u duelu.

Vrsni kantautor je istakao da je sudbina plasmana svih kandidata u X Factoru u rukama publike koja glasa pa se u tom smislu potom požalio na problematičnost u glasanju, zbog koje su mu se mnogi sinoć obratili. U "tvitu" se direktno obratio i samoj produkciji svetski popularnog šoua.


X Factor Adria: Pogledajte sve nastupe iz sedmog lajva! (Video)
"Vidim da se mnogi žale na nemogućnost glasanja večeras. Ukoliko je bilo problema, produkcija bi trebalo da reaguje ili da objavi saopštenje", bio je Željkov stav na socijalnoj mreži. Da li će "MBK Production" reagovati ili će pevačeva konstatacija i poziv proći nezapaženo, ostaje da vidimo.

Autor: B.B.
Foto: Twitter/Zeljko Joksimovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>