Region

Svet

Pravi džentlmeni još uvek postoje: Boban Rajović za Dan žena poklanja 1001 ružu (Foto)

Boban Rajović trenutno se nalazi na turneji u Americi, a pošto se bliži kraj njegovim nastupima, odlučio je da svoja gostovanja završi u velikom stilu, sa hiljadu i jednom ružom za dame.

Pravi džentlmeni još uvek postoje: Boban Rajović za Dan žena poklanja 1001 ružu (Foto)



Boban Rajović nastavlja sjajnu turneju u Americi! U pauzama bira poklone za ženu i decu (Foto)
Naime, poslednji u nizu veoma uspešnih koncerata u Americi, Rajović će imati u Čikagu i to osmog marta, odnosno za Dan žena. S obzirom da su dosadašnji koncerti nadmašili sva očekivanja, pevač je odlučio da deo zarađenog novca potroši upravo na svoje verne fanove, tačnije na dame.



Boban Rajović u Americi atmosferu doveo do usijanja: Nastupom u Dalasu započeo jednomesečnu turneju (Foto)
Tako će Boban Rajović osmog marta na nastupu u Čikagu kupiti čak 1001 ružu i pokloniti pripadnicama nežnijeg i lepšeg pola za njihov praznik, Dan žena.  Inače, ovo nije prvi put da Rajović na nastupu deli ruže. Podsećamo, prošle godine za Dan žena Boban je nastupao u Nemačkoj, a  tada se na bini pojavio sa nekoliko buketa crvenih ruža, koje je delio damama u publici.

Ovim gestom Rajović je još jednom pokazao da je drugačiji od ostalih, ali i da je pravi
džentlmen koji veoma ceni svoje fanove, pa stoga ni ne čudi činjenica da se na svakom njegovom nastupu traži karta više. Zanimljivo je i to da su ga fanovi u Americi već ''krunisali'', odnosno, prozvali kraljem diskoteka, a neki ga čak poistovećuju i sa slavnim američkim reperom Bobby Ray-em.

Da li zbog sličnosti u imenu, popularnosti ili nečeg trećeg, to ne znamo, ali verujemo
da pevaču ovakva poređenja itekako prijaju.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/ Boban Rajovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>