Region

Svet

I njih je očarala: Stanija Dobrojević dobila ekskluzivnu poslovnu ponudu u Dubaiju (Foto)

Naša najpoznatija starleta Stanija Dobrojević nakon zimovanja na Kopaoniku uputila se u toplije krajeve, tačnije u Dubai, gde je dobila privlačnu poslovnu ponudu, da promoviše ekskluzivni lanac hotela Rotana.

I njih je očarala: Stanija Dobrojević dobila ekskluzivnu poslovnu ponudu u Dubaiju (Foto)



Stanija je posetila i sedište turističkog operatera "Enjoy Dubai", koji sigurnim koracima zauzima lidersku poziciju u Srbiji i regionu, kada su operateri iz Emirata u pitanju.

Stanija Dobrojević iz skafandera u kupaći kostim: Posle Kopaonika uživa u Dubaiju (Foto)
Neodoljiva starleta je nekoliko dana uživala na bajkovitim plažama Dubaija, a večeri je provodila u impozantnim klubovima, kojima se sa punim pravom pripisuju epiteti najluksuznijih na svetu. Jedan je dan provela u "Hiltonu", a zatim je smeštena u hotel Amway Rotana, jedan od mnogobrojnih hotela koji se nalaze u lancu Rotana, kako u Emiratima, tako i širom sveta.

Menadžment hotela ponudio je Staniji poslovni angažman, pa će ukoliko do dogovora dođe, starleta u Srbiji promovisati luksuzni hotelski lanac.



Stanija Dobrojević blistala u venčanici: Kako vam se dopada njeno anđeosko izdanje? (Foto)
"Upoznala sam ljude iz menadžmenta Rotane, i ako se dogovorimo, promovisaću ih u Srbiji, a možda čak i u Americi. Obišla sam Rotanine hotele Jumeira, Towers, Rimal i brojne druge, i u odnosu na neke druge hotele, sve je savršeno; od usluge preko SPA centara, do hrane i sjajnih hotelskih soba", rekla je Stanija.

Da planiraju saradnju sa starletom, potvrdili su nam i u Enjoy Dubai. "Tačno je da je bilo razgovora na tu temu sa gospođicom Dobrojević, ali više informacija ćemo imati u narednim danima", kaže portparol operatera "Enyoj Dubai" Agneš Hanko.



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>