Region

Svet

X Factor Adria: Pogledajte sve nastupe iz sedmog lajva! (Video)

U sedmom lajvu takmičenja "X Factor Adria" ispali su Aleksa Perović i Aleksandra Brković, a svi koji nisu imali prilike da u utorak uveče gledaju nastupe finalista, mogu ih pogledati na našem portalu.

X Factor Adria: Pogledajte sve nastupe iz sedmog lajva! (Video)



X Factor Adria: Aleksa Perović otvorio veče pesmom A sad adio!
Veče je otvorio Aleksa Perović pesmom "A sad adio" i ujedno je bio jedini takmičar pored Maida sa kojim je završio u duelu, koji je u sedmom lajvu šoua X Factor Adria gde je tema bila filmska muzika odlučio da otpeva domaću pesmu.

Aleksa Perović - A sad adio




X Factor Adria: Maid Hećimović rođen za šou biznis?! Željko ponovo bocka Kristinu - Ako se ošišala, nije inteligentnija!
Odmah nakon Alekse nastupio je Maid Hećimović sa pesmom Dade Topića "Flojd" iz "Nacionalne klase" i na bini napravio pravi šou sa koreografijom, skakutanjem i svojom energijom, ali ga to nije spasilo duela. Ipak, duel ga je spasio odlaska iz takmičenja i Maid će se i sledećeg utorka predstaviti u još jednom lajv izdanju finalne večeri X Factora.

Maid Hećimović - Flojd



X Factor Adria: Ilma Karahmet kao mala princeza - Večeras si zvučala kao pobednica Eurosonga!
Treća takmičarka bila je mlada Ilma Karahmet, miljenica svih gledalaca i učesnika šoua "X Factor Adria". Najavljena je kao "mala sirena" i "mala princeza", a to je u potpunosti odgovaralo njenom nastupu, budući da se odlučila za pesmu iz crtanog filma "Barbie And The Island Princess" - "I need to know".

Ilma Karahmet - I need to know



X Factor Adria: Daniel Kajmakoski raznežio publiku! Kiki - Nema bojazni da ćeš biti velika zvezda!
Posle Ilme na binu je izašao Daniel Kajmakoski. Makedonski pevač koji je od prve audicije viđen kao jedan od potencijalnih pobednika ovog šoua izabrao je pesmu "Unchained melody", a iako je bio fenomenalan kao i uvek dobio je nekoliko komentara da je bio pomalo dosadan.

Daniel Kajmakoski - Unchained melody



X Factor Adria: Lukijan Ivanović u sedmom lajvu pobrao pohvale - Iskreno, diskretno i emotivno!
Lukijan Ivanović je u šestom lajvu bio poprilično iskritikovan, završio je u duelu sa Harisom Ćatom, ali je uspeo da obezbedi sebi prolazak i u sedmi lajv, a sada i u osmi. Ovog puta Željko ga je pohvalio i dobio je pohvale uprkos tome što je prošle nedelje imao ozbiljnih problema sa komentarima žirija nakon svoje interpretacije.

Lukijan Ivanović - Ain't no Sunshine



X Factor Adria: Aleksandra Brković podelila žiri! Kiki - Ne znam šta treba da bude bolje od ovoga?!
Posle Lukijana Ivanović na scenu je izašla čačanska oluja Aleksandra Brković koja se odlučila za pesmu iz "Mulena" koju u originalu izvodi Kristina Agilera. Sama Aleksandra pronalazi se u ovoj pesmi i vrlo lično ju je doživela, ali je žiri rekao kako nije dobro iznela emociju.

Aleksandra Brković - Reflection



X Factor Adria: Doktori na sceni kao prijatelji! Emina - Nije bilo eksplozije koju sam očekivala!
Grupa "Doktori" bili su sedmi po redu, odnosno pretposlednji i odlučili su se za pesmu iz serije "Friends" - "I'll be there". Žiri je bio nemilosrdan, a na konstataciju da izgledaju kao američki bend i njihovo zahvaljivanje, Željko je rekao da to nije kompliment. Pogledajte kako su izgledali, pa procenite sami.

Doktori - I'll be there



X Factor Adria: Tamara Milanović u problemu sa štiklama, ali je nastup bio odličan!
Na scenu je kao poslednji takmičar istupila Bond devojka Tamara Milanović koja je otpevala "Skyfall". Uz poprilično živopisnu koreografiju Tamara je šetala po sceni, ali u visokim štiklama. Komentari žirija uglavnom su se osvrnuli na njenu neposvećenost sceni, a razlog svega toga bile su neudobne cipele.

Tamara Milanović - Skyfall



Posle svih osam nastupa i glasanja publike, Aleksandra Brković je automatski izbačena iz takmičenja kao takmičar sa najmanje glasova, a u duelu su završili Maid Hećimović i Aleksa Perović. Prvi je pevao Aleksa koji se odlučio za pesmu grupe "3 Doors Down" - "Here without you".

Aleksa Perović - Here without you



X Factor Adria: Ispao Aleksa Perović! Maid bolji u duelu! (Foto)
Posle Alekse koji je otpevao vrlo emotivnu baladu na scenu je izašao Maid Hećimović. Možda je njegov izbor pesme bio bolji, ili je jednostavno oduševio publiku koja je i odlučila, pa je posle njegovog izvođenja pesme Miše Kovača "Ostala si uvijek ista" Aleksa morao da napusti takmičenje.

Maid Hećimović - Ostala si uvijek ista




Autor: M.P.
Foto: Ilustracija/ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>