Svet

Region

Sulejman Veličanstveni napravio haos u Turskoj: Gledaoci tuže Halita, evo i zbog čega

Samo dvadeset i četiri sata nakon prikazivanja epizode "Sulejman Veličanstveni" u Turskoj, u kojoj sultan ubija svog sina, princa Mustafu, uplakane gledateljke su se pobunile u želji da se kazni glavni glumac, Halit Ergenč.

Sulejman Veličanstveni napravio haos u Turskoj: Gledaoci tuže Halita, evo i zbog čega



Gledateljke su bile toliko revoltirane da su počele da zatrpavaju produkciju pismima, a traže samo jedno - da Sulejman bude kažnjen. Jedan obožavatelj je otišao toliko daleko, da je već angažovao tim advokata koji će podneti tužbu protiv Halita, navodeći da mu je naneo veliki duševni bol. 47-godišnjeg Hasana Kosa prinčeva smrt je toliko uzrujala, jer veruje da je glumac direktno odgovoran za smrt lika.

"Izgubio je dodir sa stvarnosti. Uveren je da likovi žive danas i ne može mu se dokazati da je reč o prošlosti", kažu producenti.

I glumce je iznenadila burna reakcija gledatelja. Halita na ulici zovu pogrdnim imenima, čak mu dobacuju da je ubica, a Mehmeta Gunsura (38), koji je glumio Mustafu, gledaju sa žaljenjem i govore neka počiva u miru.

Popularni Halit je svestan novonastale situacije, a i sam je priznao da mu je ta scena teško pala tako da donekle i razume pobunjene fanove. "Kad me je Mustafa nazvao "oče", nisam mogao da se suzdržim. Zaplakao sam i morali smo da snimamo sve ispočetka. Kad mi je posle mrtav ležao na rukama, moje suze su bile stvarne", rekao je Sulejman.

Problema s obožavaocima koji su previše lično doživeli seriju imala je i Merjem Uzerli (31), "originalna" Hurem. Nju je prošle godine, dok je izlazila iz restorana, udarila žena pod izgovorom da joj se nije sviđalo Huremino spletkarenje u seriji.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>