Region

Svet

X Factor Adria: Ispao Aleksa Perović! Maid bolji u duelu! (Foto)

Aleksa Perović ispao je iz takmičenja "X Factor Adria" u sedmoj finalnoj emisiji, a u duelu se našao sa Maidom Hećimovićem koji je uspeo da se izbori za nastavak učešća u šouu.

X Factor Adria: Ispao Aleksa Perović! Maid bolji u duelu! (Foto)



X Factor Adria: Maid Hećimović rođen za šou biznis?! Željko ponovo bocka Kristinu - Ako se ošišala, nije inteligentnija!
Završeno je i sedmo finalno veče najpopualrnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima X Factor Adria, a posle osam nastupa u kome su mnogi pobrali pohvale ali i kritike, neko od njih morao je i da ispadne. Publika je imala svojih pola sata za SMS glasanje, a u međuvremenu su na scenu u Šimanovcima izašli Dejan Cukić i Tropiko Bend koji su bili gosti u sedmom lajvu. Nakon njih Ana Mihajlovski objavila je rezultate glasanja, a pre duela ispala je Aleksandra Brković.


Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

X Factor Adria: Ispala Aleksandra Brković, bez prava na borbu u duelu!
Ipak, pored Aleksandre još jedan takmičar morao je da ispadne, a u duelu su se našli Maid Hećimović i Aleksa Perović. Prvi je pesmu spasa zapevao Aleksa Perović, a za ovu nemilu priliku spremio je numeru "Here without you" grupe "3 Doors Down".

X Factor Adria: Aleksa Perović otvorio veče pesmom A sad adio!
Nakon Alekse je na scenu izašao Maid Hećimović, koji je iskreno priznao da je iznenađen odlukom da se on nađe u duelu. Za pesmu spasa pripremio je "Ostala si uvijek ista" Miše Kovača i činilo se kao da je ovo prvi put da je iz srca otpevao pesmu, stoprocentno.


Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Emina je svoj glas dala Aleksi, kao i Kiki Lesendrić, Maid je dobio glas od svog mentora Željka Joksimovića, ali je Kristina dala svoj glas Maidu što je izjednačilo njihove glasove žirija i odluku o izbacivanju "prebacilo" na publiku, a najmanje glasova imao je Aleksa Perović.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>