Region

Svet

X Factor Adria: Daniel Kajmakoski raznežio publiku! Kiki - Nema bojazni da ćeš biti velika zvezda!

Kao četvrti finalista šoua "X Factor Adria" predstavio se Daniel Kajmakoski, zavodnik i fenomenalni pevač iz grupe Željka Joksimovića odlučio se za pesmu "Unchained melody".

X Factor Adria: Daniel Kajmakoski raznežio publiku! Kiki - Nema bojazni da ćeš biti velika zvezda!



Kako je sedmi lajv veče filmske muzike, Daniel je odabrao dobro poznatu baladu "Unchained melody" iz mnogo manje poznatog filma "Unchained" i raznežio žiri, ali i publiku koja je njegov nastup nagradila aplauzom i ovacijama.

"Danijele, tehnički perfektna izvedba, u tom smislu odličan izbor pesme. Meni je malo falilo one tvoje specijalne magije, ono što me kod tebe naježi i sad mislim da je izostalo", rekla je Kristina Kovač makedonskom takmičaru.

"Pesma jeste stara", rekao je Kiki Lesendrić, s obzirom da je pesma iz 1955. godine, "Ali je tvoj glas potpuno mlad, poletan, vrlo prikladan nastup i za tebe nema bojazni da ćeš biti velika zvezda, što sam video prošle nedelje kad smo bili zajedno u Skoplju", dodao je on, dok se Emina Jahović složila sa Kristininim komentarom.

"Meni je ova pesma dosadna, to je glavni problem. Kao što smo mi bili par puta ovde dosadni i ljudi su menjali kanale, tako je i ova pesma dosadna. Ali, ti si bio odličan i to ne može da se ospori", rekao je Željko Joksimović.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>