Region

Svet

X Factor Adria: Ilma Karahmet kao mala princeza - Večeras si zvučala kao pobednica Eurosonga!

Ilma Karahmet bila je treći takmičar šoua "X Factor Adria" koji se predstavio u sedmom lajvu, a njen mentor najavio ju je kao malu sirenu, da bi je ostatak žirija okarakterisao kao malu princezu.

X Factor Adria: Ilma Karahmet kao mala princeza - Večeras si zvučala kao pobednica Eurosonga!



Mlada Ilma odlučila se za baladu iz crtanog filma "Barbie and The Island Princess" - "I need to know", a njen nastup ispratile su i mlade balerine iz plesne škole "Dance Factory", dok je Ilma pevala u dugoj haljini, a njen stajling bio je i tema komentara. "Večeras si se prvi put obukla onako kako se osećaš", rekla je Emina, na šta je mlada Ilma rekla da je sama izabrala svoj stajling i da je večeras zaista svoja. "Bilo je bajkovito, i meni se svidelo", dodala je Jahovićeva.

Željko Joksimović takođe je pohvalio nastup i rekao Ilmi da ne obraća pažnju na stajling, jer svojim pevanjem može da rasplače pola nacije, a čak je i njega ostavila bez teksta. "Veruj u sebe, budi to što se bila večeras, osećaj se kako god misliš da treba da se osećaš i samo napred", rekao je Joksimović.

"Ti dobro znaš da za razliku od ovih članova žirija koji se prave ludi, ja nisam uputila komentar za tvoj stajling tebi, već stilistima", počela je Kristina Kovač, a što se nastupa tiče izbor pesme okarakterisala je kao perfektan. "Sve pesme iz crtaća imaju tu dečiju i nevinu emociju koju ti imaš", dodala je Kristina.

Kiki Lesendrić, Ilmin mentor, rekao je svojoj štićenici da je zvučala kao pobednica "Eurosonga", a za njeno pevanje i samo nastupanje imao je samo reči hvale.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>