Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Trudna Sila se guši u požaru! Hoće li Boran stići na vreme?

Sila i Boran su u fabrici, kako bi se uverili da je sve spremno za početak rada. Zadovoljni planiraju zajedničku večeru, ali i ne slute da će im iznenadne okolnosti narušiti sreću. U fabrici izbija požar i Sila bespomoćno zapomaže...

Serija Sila večeras: Trudna Sila se guši u požaru! Hoće li Boran stići na vreme?



Serija Sila večeras: Sila je na rubu nervnog sloma, a Azad u velikoj opasnosti! (Foto)
Azad predoseća da je u velikoj opasnosti. Džihanovi ljudi ga prate automobilima na putu do fabrike gde treba da se sastane sa Silom, i zaustavljaju kako bi mu zapretili. Zaahtevaju da obustavi otvaranje iste, za šta Azad ne želi ni da čuje. Ulazi u sukob sa njima, uveren da iza svega stoji niko drugi nego Džihan.

Serija Sila: Džihana privodi policija, Firuz-aga konačno prihvata Silu! (Foto)
Istovremeno, Džihan rasterećeno u porodičnom okruženju svog doma planira novu osvetničku strategiju, te odgovara ljude od priklanjanja Boranu i Sili. Zinar-aga i Dilaver su uz njega, a članovi plemena slepo veruju u sve što bivši aga kaže.

Sila ima noćne more zbog Turgutove žene, pa je Boran opet umiruje. Azad je zabrinut i sluti na loš period, ali to sakriva od Narin.

Sila je u kancelariji i razmišlja o večeri sa mužem na koju će uskoro krenuti, ali ubrzo začuje jaku eksploziju... I dok nagutana dima, izbezumljena od velike nesreće koja ih je zatekla, pokušava da pronađe izlaz iz vatre i da spasi radnicu koja beživotno leži na stepenicama, ugrožava i svoj i detetov život...

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>