Region

Svet

Umro Lepi Bora iz Slatkog greha! Lepa Brena: Veliki gubitak za sve nas

Juče je u Novom Sadu posle duge i teške bolesti u 64. godini preminuo basista "Slatkog greha" Dušan Trifunčević zvani Lepi Bora, koji će publici ostati u sećanju kao najbucmastiji i najsimpatičniji član benda Lepe Brene.

Umro Lepi Bora iz Slatkog greha! Lepa Brena: Veliki gubitak za sve nas



Iako je rođen u Beogradu, Bora je dugi niz godina živeo u Novom Sadu. Bio je veliki muzičar i šoumen. Početkom devedesetih sa raspadom  "Slatkog greha", Bora mikrofon zamenjuje proizvodnjom i veleprodajom čaja za mršavljenje "super mršavko“. Lepi Bora biće sahranjen u četvrtak na Gradskom groblju u Novom Sadu.

Lepa Brena se povodom smrti svog prijatelja oglasila sopštenjem za medije: "Odlazak Lepog Bore iliti Makse kako smo ga mi zvali u bendu, veliki je gubitak ne samo za njegove najmilije, nego i za nas njegove kolege i prijatelje. Kada je "Lepa Brena" startovala kao brend, hteli smo da ima nekog simpatičnog veseljaka koji je ludo zaljubljen u nju, a ona ga ne primećuje, pa je izbor pao na Maksu kog smo prekrstili u Lepog Boru",navodi se u saopštenju.

Saša Popović kaže da se Bora nikada nije žalio na zdravlje i pored toga što je imao tri bajpasa: "Bio zaštitni znak našeg orkestra, prepoznatljiv po svojoj specifičnoj figuri i po duetskim pesmama sa Lepom Brenom. Poslednje dve godine bio je čest gost u našim emisijama, zajedno sa "Slatkim grehom", pa smo između ostalog, razgovarali i o njegovom zdravlju, kaže voditelj i dodaje:

"I pored toga sto je imao tri bajpasa, odlično se osećao, nikada se nije žalio, pa sam shodno tome veoma iznenađen, zatečen i potresen njegovom smrću. Bio je dobar otac, sjajan muzičar, veliki profesionalac i nezamenljiv prijatelj. Njegov iznenadni odlazak je zaista nenadoknadiv gubitak",  rekao je tužno Saša Popović.

Autor: J.B.
Izvor: Blic/Alo
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>