Region

Svet

Nata ukrala pesmu i posvetila je Noletu? (Video)

Kako se sve više polemiše o pesmama sa novog albuma Nataše Bekvalac, kome su posvećene i koju poruku je pevačica pokušala da prenese njima, mi vam otkrivamo još par detalja.

Nata ukrala pesmu i posvetila je Noletu? (Video)



Već pominjana pesma "Ne valjam", ne samo da se sumnja da je posvećena Novaku Đokoviću već mnogi tvrde i da je to obrada čuvenog hita “Wa Malo” Egipćanina Amra Dijaba, koji je vlasnik titule najprodavanijeg arapskog pevača svih vremena. Ova pesma našla se na Dijabovom albumu “Kammel Kalamak”, objavljenom 2005. godine.



Nisu samo reči pesme "Ne valjam" posvećene Đokoviću već i u pesmi "Mrlja" spominju se rečenice koje su jasno upućene na račun mladog tenisera: ''I razmišljam samo, da nisi tako mlad, pa krijem želju, kao što zveri kriju trag" Ovu pesmu napisao je čuveni tekstopisac Dragan Brajović Braja i rekao je:

"Puno će se polemisati o toj pesmi zbog novinskih natpisa koji su pratili Natašu u poslednje vreme," aludirajući na tekstove o ljubavnoj aferi pevačice i najboljeg srpskog tenisera. U celoj ovoj zbrci oko pesama pevačca je poručila:

"Jedino što mogu da kažem je da sam kao nikad do sada bila iskrena. Slušala sam isključivo svoje srce. Neka pesme govore umesto mene. A ljudi kao ljudi, uvek će pričati ono što njima odgovara i mojim životom ispirati usta. Neka muzika govori."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>