Region

Svet

Kriza u braku: Razvode se Žika i Dajana Jakšić?

Muzički producent Granda Saša Žika Jakšić i njegova supruga Dajana prolaze kroz branu krizu, koja može da se pretvori u razvod. Uposlednja tri meseca su se veoma udaljili, oboje izlaze, ali svako sa svojim društvom, a preksinoć je na drugom rođendanu njihovog sina Dušana u igraonici Nede Ukraden na Banovom brdu bila samo Dajana , dok je Žika vreme provodio s prijateljima u kafani.

Kriza u braku: Razvode se Žika i Dajana Jakšić?



Dajana Paunović se vraća na estradnu scenu! (Foto)
"Žika je počeo da provodi sve više vremena na poslu i retko kad je kod kuće. Kad ne radi, onda je s društvom. To je Dajani počelo veoma da smeta. Ona sve vreme provodi sa sinom, a pomažu joj mama, brat i drugarice" , kaže izvor i dodaje:

"Pevačica je navikla da joj muž bude maksimalno posvećen, od njega je očekivala da bude uz nju i njihovog sina kad god je to moguće. Međutim, pažnja je u poslednje vreme počela da izostaje, pa je i Dajana rešila da okrene ploču. Počela je da izlazi s prijateljicama, iako je ranije retko ko mogao da je vidi u noćnom izlasku bez Žike. I on se ponaša na isti način. Izlazi, provodi se, njihovi životi su otišli u različitim pravcima".

Pevačica sa druge strane demantuje ove navode i tvrdi da je Žika sa rođendana izostao iz  opravdanih“ razloga:

"Taman posla da se razvodimo. Žika je bio s muškim društvom u kafani, a ja sa ženskim u igraonici. Posle smo svi zajedno otišli na rođendan Marine Visković, rekla je Dajana, dok je Žika bio veoma iznerviran pitanjem:

"Svašta! To je totalna glupost i baš me zanima odakle vam ta informacija? Dajana i ja smo u fantastičnim odnosima i među nama sve odlično funkcioniše. Sve je lako proverljivo. Mene je sramota da odgovaram na ova pitanja i dajem komentare na takvo nešto. Dajana i ja smo preko dana porodično proslavili Dušanov rođendan, a onda je ona okupila žensko društvo u igraonici", rekao je muzički producent.

Žika i Dajana su u braku od oktobra 2010. Pre braka su se zabavljali nekoliko godina, a venčali su se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>