Region

Svet

X Factor Adria: Aleksa Perović - Moj nastup će biti zanimljiviji i drugačiji!

U utorak uveče finalisti X Factora će se publici i žiriju predstaviti pesmama iz popularnih filmova i serija, a mladi Aleksa Perović najavio je da će njegov nastup biti totalno drugačiji nego svi prethodni.

X Factor Adria: Aleksa Perović - Moj nastup će biti zanimljiviji i drugačiji!



X Factor Adria: Mladi Doktori oduševili Rijaninog producenta! Ostaje u Beogradu da čuje i upozna ove sjajne momke!
Aleksa Perović pored toga što je već svojim glasom i stasom osvojio mnoga ženska srca, nedavno je otkrio da se bavi komponovanjem muzike i pisanjem tekstova, a za sutrašnji nastup najavljuje nešto potpuno drugačije.

"Ne znam koliko ste upućeni u to, ali ja se pored muzike i sve što nju prati (pevanje, sviranje, komponovanje i pisanje pesama) bavim još i glumom po malo i poezijom. Pre tri godine zaljubio sam se u poeziju kada sam sa svojom tadašnjom profesorkom srpskog otisao na prvo takmičenje i osvojio prvo mesto na Opstinskom i Regionalnom takmičenju. Pratite uživo emisiju u utorak jer ću pokušati da vam pokažem i tu stranu sebe. Biće zanimljivo i drugačije!", rekao je zadovoljno Aleksa.

Šesta epizoda muzičkog takmičenja X Factor na programu je u utorak uveče od 21h na televiziji Pink, kada ćemo saznati i koji će finalista napustiti ovaj prestižni šou.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>