Region

Svet

Stefan Cvijović Cvija fasciniran Australijom i energijom publike: Polaskan sam! (Foto)

Stefan Cvijović Cvija je protekle dve nedelje gotovo svake večeri punio klubove širom Australije, pa se za njegove nastupe tražila karta više. I sam je, kako kaže, fasciniran energijom publike, a neke od kadrova iz zemlje kengura iskoristiće za novi spot.

Stefan Cvijović Cvija fasciniran Australijom i energijom publike: Polaskan sam! (Foto)



Inače, sve popularniji Cvija je jedan od retkih pevača ovog muzičkog žanra koji se, bez razmišljanja, odvažio na veliku turneju po dalekoj Australiji. S obzirom na to da su zakazani nastupi bili rasprodati danima unapred, mladi kantautor itekako ima razloga za slavlje.

Premijera: Cvija - Gde si ti, pogledajte novi spot! (Video)
Posebnu satisfakciju je, prenosi "Kurir", doživeo ispred jednog tamošnjeg kafea kada je više od stotinu ljudi ispred lokala čekalo da ga čuje. Ni sam pevač nije krio oduševljenje na svom Tviter nalogu pa je redovno objavljivao simpatične fotografije, dok su ga fanovi obasipali raznim komplimentima.


"Polaskan sam i fasciniran energijom publike, koju sam osećao bukvalno prilikom svakog nastupa. Zemlja je prelepa, more, plaže, vegetacija... Iskoristio sam priliku da snimim i kadrove za novi spot, ali i da se u pauzi između nastupa dobro odmorim. Naravno, podrazumeva se da sam svaki slobodan trenutak koristio za obilazak znamenitosti, ali sam i "apsolvirao" biologiju Australije. Naime, tamo je veća smrtnost od izvesnih vrsta paukova i otrovnih pčela nego od ajkula, tako da sam više vremena provodio u vodi nego na suvom!", kroz smeh je za "Kurir" rekao Stefan, koji će ubrzo započeti i veliku turneju po Americi.



Autor: B.B.
Foto: Twitter/Cvija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>